Mazelen vaccinatie medewerkers

Gezien de toename van het aantal gevallen van mazelen in Nederland heeft Ceban HomeCare besloten om, naast vacctinatieprogramma’s tegen griep en hepatitis B voortaan ook een vaccinatieprogramma tegen de mazelen aan te bieden. 

Je kunt bij ons terecht voor:

 • Informatieverstrekking: het informeren van je medewerkers over de mazelen, o.a. over symptomen, verspreiding, risico’s en de BMR-vaccinatie (bof, mazelen, rodehond).
 • Inventarisatie: het inventariseren van het aantal gevaccineerde medewerkers en het aantal benodigde BMR-vaccinaties.
 • Plannen en uitvoeren: het plannen en uitvoeren van de BMR-vaccinaties op locatie in jouw organisatie.

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor het beschermen van je medewerkers tegen een mazelenbesmetting op de werkvloer. Ceban HomeCare helpt je hierbij. Wij zijn een LCR-erkend vaccinatiebureau en hebben meer dan 20 jaar ervaring in het opzetten en uitvoeren van vaccinatieprogramma’s. Wij nemen je de vaccinatie van je medewerkers van A tot Z uit handen.

BMR vaccinatie tegen mazelen voor volwassenen
Gevaccineerd tegen de mazelen met een BMR-vaccinatie

Waarom medewerkers laten vaccineren tegen de mazelen?

Medewerkers mogen zelf bepalen of ze zich willen laten vaccineren tegen de mazelen. Het is belangrijk dat ze hier een weloverwogen keuze in maken. Hier een aantal redenen om jouw medewerkers de optie te geven zich te laten vaccineren.

 • Persoonlijke gezondheid 
  De mazelen zijn vooral bekend als kinderziekte, maar ook volwassenen die geen antistoffen hebben, kunnen er goed ziek van worden. 
 • Bescherming van kwetsbare groepen
  Kwetsbare patiënten en bewoners hebben een kleinere kans om ziek te worden als zorgmedewerkers zich laten vaccineren tegen de mazelen.
 • Voorkomen van ziekteverzuim
  Ziekteverzuim als gevolg van de mazelen drukt met de huidige personeelstekorten extra op jouw organisatie. Met vaccinaties kun je dit voorkomen. 

Blijf op de hoogte van alles rondom Ceban HomeCare en ontwikkelingen binnen onze expertise. 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvend offerte aanvragen