Onze Vaccinatie-programma’s

Jouw wensen zijn de basis voor de vaccinatieprogramma’s van Ceban HomeCare. Daarmee maken wij het onderscheid. De afgelopen jaren hebben wij voor honderden organisaties vaccinatietrajecten hepatitis B en griep, gecoördineerd en uitgevoerd. Onze programma’s zijn in de basis gestoeld op jarenlange ervaring. 

Maak kennis met de onderscheidende dienstverlening van Ceban HomeCare: 

Wij verzorgen onder andere zorgprogramma’s voor private ondernemingen, zorg- en (semi)overheidsinstellingen. In overleg met jou als opdrachtgever, zorgen wij voor de totale organisatie van de vaccinatieprogramma’s of onderdelen daarvan. Voor de uitvoering van alle zorgtrajecten maken wij gebruik van ons eigen landelijk netwerk van BIG-geregistreerde verpleegkundigen. De vaccinatie vindt plaats op een of meerdere locaties al naar gelang uw wensen. 

Onze vaccinatieprogramma’s worden ondersteund met informatie aan de te vaccineren personen. Voor de coördinatie en uitvoer van vaccinatieprogramma’s maken wij gebruik van een volledig geautomatiseerd systeem. Hierbij wordt, bij een hepatitis B traject, de gehele administratie verzorgd. Van uitnodiging tot en met het versturen van de vaccinatie bewijzen, alles is in de vertrouwde handen van Ceban HomeCare. Wij hebben niet voor niets in de jaren van ons bestaan honderdduizenden vaccinaties toegediend bij medewerkers van instellingen en bedrijven binnen en buiten de gezondheidszorg en (semi) overheid.

Ceban HomeCare- LRC erkend vaccinatiebureau - vaccinatieprogramma's - vaccinatietrajecten - geprotocolleerde zorgprogramma's

Rijksoverheid vaccinatieprogramma

Het vaccinatieprogramma van de Rijksoverheid, Rijksvaccinatieprogramma genoemd, beschermt tegen twaalf (ernstige) infectieziekten. Binnen Ceban HomeCare bieden wij twee vaccinatieprogramma’s aan, te weten griep en hepatitis B. 

De Rijksoverheid organiseert het Rijksvaccinatieprogramma. Binnen dit vaccinatieprogramma worden risicogroepen per infectieziekte uitgenodigd. Kosten voor de vaccinatie worden betaald uit het budget van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Hiermee ligt de verantwoordelijkheid voor het Rijksvaccinatieprogramma ook bij VWS. Dat betekent verder dat VWS namens de Rijksoverheid de vaccins inkoopt. De vaccins die het RIVM inkoopt moeten aan veiligheidseisen voldoen. Zo moeten de vaccins uitgebreid onderzocht en getest zijn. Het ministerie van VWS stemt haar keuzes af met organisaties die de vaccinaties uitvoeren. Denk aan huisartsen, de GGD en medewerkers van de jeugdgezondheidszorg. Op deze manier coördineert het RIVM bijvoorbeeld de programma’s voor de griepprik en pneumokokkenvaccinatie.

De vaccinatieprogramma’s van Ceban HomeCare worden met name aangeboden aan bedrijven en instellingen die hun medewerkers tegen infectieziekten als hepatitis B en griep willen beschermen. De vaccinatieprogramma’s zijn daarmee niet kosteloos. Een werkgever kan er echter wel voor kiezen het vaccinatieprogramma zonder bijkomende kosten aan haar werknemers aan te bieden. 

Ceba HomeCare - LRC erkend vaccinatiebureau - vaccinatieprogramma’s - voor bedrijven en instellingen - bescherm medewerkers tegen infectieziekten - hepatitis B - griepprik

Vraag nu een offerte aan voor Griepvaccinatie 2024

Ceban HomeCare - LRC erkend vaccinatiebureau - vaccinatieprogramma's - griep - hepatitis B

Hoe gaan wij te werk als vaccinatiebureau?

In Nederland zijn er verschillende vaccinatiebureau’s. Deze bureau’s richten zich met name op het vaccineren van reizigers. Ceban HomeCare is geen vaccinatiebureau zoals we deze kennen. Bij Ceban HomeCare zijn we gespecialiseerd in de planning en uitvoering van specifieke zorgtrajecten, zoals de vaccinatieprogramma’s griep en hepatitis B. Maar ook het afhandelen van prikaccidenten en ziekenhuis verplaatste zorg, of anders gezegd het toedienen van geneesmiddelen bij patiënten thuis behoort tot onze dienstverlening.

Onze dienstverlening is persoonlijk en daarmee onderscheidend. Jouw wensen zijn de basis voor onze vaccinatieprogramma’s. De afgelopen jaren hebben wij al voor honderden organisaties vaccinatietrajecten gecoördineerd en uitgevoerd. Daarmee zijn onze programma’s gestoeld op jarenlange ervaring. Dankzij een volledig geautomatiseerd systeem staan wij garant voor geprotocolleerde zorg. Zorg die wordt uitgevoerd door de inzet van ons eigen landelijk netwerk BIG-geregistreerde verpleegkundigen. Onze voorlichting stemmen wij af op jouw doelgroep, ongeacht of dit collega’s, medewerkers of externen zijn. Van gedigitaliseerde uitnodigingen, inclusief sms-service bij een hepaitis B traject, tot goede nazorg. Bij ons is care more than a product.

Blijf op de hoogte van alles rondom Ceban HomeCare en ontwikkelingen binnen onze expertise.