Thuistoedieningen door Ceban HomeCare

Innovatieve ontwikkelingen bieden tegenwoordig de mogelijkheid om de behandeling met specialistische medicatie uit het ziekenhuis in de thuissituatie voort te zetten. Een verpleegkundige komt bij de patiënt thuis om de medicatie toe te dienen, waardoor de patiënt niet voor deze behandelingen naar het ziekenhuis hoeft. Dit noemen wij thuistoedieningen. Bij Ceban HomeCare bieden wij deze mogelijkheid met op maat samengestelde, geprotocolleerde zorgprogramma’s. Thuisbehandeling wordt door de patiënt zeer op prijs gesteld en leidt vaak tot een hogere therapietrouw.

Op zoek naar meer informatie? Download de brochure via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onder thuistoediening verstaan wij:

uitgevoerd door een van onze BIG-geregistreerde verpleegkundige

onder eindverantwoordelijkheid van een medisch specialist

instructie voor toediening aan de patiënt en/of mantelzorger

kwalitatieve nazorg door persoonlijke begeleiding

Ziekenhuisverplaatse zorg dankzij thuistoedieningen

Sinds 2001 zijn wij ons toe gaan leggen op het toedienen van specialistische medicatie aan patiënten in de thuissituatie. Eerst als PreventCare en sinds 2022 onder de vlag van Ceban Pharmaceuticals als Ceban HomeCare. Per jaar voeren onze BIG-geregistreerde verpleegkundigen meer dan 20.000 medisch specialistische handelingen uit in heel Nederland. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt door onze opdrachtgevers regelmatig getoetst met een patiëntentevredenheidsonderzoek. Hierbij waarderen patiënten Ceban HomeCare keer op keer met een ‘zeer goed’. Met name onze persoonlijke betrokkenheid en benadering maken het onderscheid.

In onze samenwerking met klanten streven wij naar duurzaamheid; het aangaan van een relatie voor langere tijd. Als organisatie worden wij door onze klanten en patiënten gewaardeerd vanwege onze persoonlijke betrokkenheid en de manier waarop wij zorgtrajecten benaderen. Voor al onze diensten ontwikkelen wij individuele programma’s naar gelang de behoeften en wensen van jou als (potentiële) opdrachtgever, zonder daarbij de patiënt uit het oog te verliezen. We hanteren directe en korte communicatielijnen. Zo staat er altijd iemand voor je klaar om snel in te spelen op de behoefte vanuit uw organisatie. Bij de uitvoering van alle zorgtrajecten maken we gebruik van ons eigen landelijke netwerk BIG- geregistreerde verpleegkundigen (niveau 4/5). Een duurzaam netwerk waar we al jarenlang op terug kunnen vallen.

Ceban HomeCare - ziekenhuisverplaatste zorg - thuistoedieningen - specialistische medicatie - thuissituatie - geprotocolleerde zorgprogramma's
Ceban HomeCare - thuistoedieningen - intramuraal - extramuraal - ziekenhuisverplaatste zorg - thuissituatie - geprotocolleerde - zorgprogramma's

Geprotocolleerde zorgtrajecten

Ceban HomeCare heeft jarenlange kennis en ervaring met het opstellen van geprotocolleerde zorgtrajecten volgens de actuele wet- en regelgeving. Wij maken het verschil met onze aanpak. Persoonlijke betrokkenheid is de kern van ieder zorgtraject. Dit kan niet zonder directe en korte communicatielijnen. Dankzij ons eigen landelijke netwerk BIG-geregistreerde verpleegkundigen brengen wij onze belofte bij de patiënt: care is more than a product. 

Samengevat onderscheidt de dienstverlening van Ceban HomeCare zich door:

aantoonbare toegevoegde waarde

jarenlange kennis en ervaring met het ontwikkelen en opzetten van zorg thuis

stabiel en loyaal projectteam

landelijk netwerk van BIG-geregistreerde verpleegkundigen
duurzame 1-op-1 relatie tussen verpleegkundige en patiënt

plannen van afspraken, tijdstip en locatie altijd in overleg met patiënt via ons beveiligde portaal MedCare

Op zoek naar meer informatie? Download de brochure via onderstaande knop.

Blijf op de hoogte van alles rondom Ceban HomeCare en ontwikkelingen binnen onze expertise. 

Meer informatie?

Download de brochure voor extra informatie over thuistoedieningen.